Dit zijn onze diensten

Driehoek cassis

Webshops

Een mooie webshop is één ding. Maar je wilt natuurlijk vooral dat klanten je producten of diensten vinden en kopen. Door onze jarenlange ervaring in de e-commerce weet BEWISE Solutions precies wat daarvoor nodig is. Daarom leveren we graag een online product op dat werkt. Onze grootste klanten zijn B2C en B2B webshops.

Wanneer je een offerteaanvraag doet, maken wij een schetsontwerp. Hiermee toetsen we of onze visie aansluit bij wat jij zoekt. Daarnaast zorgen wij ook voor een stabiele en snelle hosting. Neem een kijkje in ons portfolio om te zien wat wij realiseren!

Creditcard BEWISE Solutions
Driehoek paars
Begeleidende afbeelding Toe aan een nieuwe website of een make-over van je huidige site?
Driehoek oranje
Driehoek blauw

Websites

Je website is een belangrijk visitekaartje. Daarom ontwerpt en bouwt BEWISE Solutions graag een site die past bij jouw bedrijf of organisatie. Tijdens oriënterende gesprekken inventariseren we samen waar je voor staat en gaat. En maken vervolgens een website waar jouw klanten of bezoekers makkelijk hun weg vinden.

Daarnaast vind je naast het ontwerp en de bouw ook de (Google) optimalisatie bij BEWISE. Ook kunnen wij je site hosten en zorgen dat deze voldoet aan de privacyregels (AVG). Daarnaast adviseren we je graag bij online marketing. Neem een kijkje in ons portfolio om te zien wat voor diensten wij nog meer realiseren!

Maatwerk

Geen uitdaging is ons er één te veel! We leveren graag maatwerk voor applicaties die inspelen op jouw wensen. Denk aan koppelingen met andere systemen, imports van klanten en orders, en pdf-generaties. Ook bouwen we niet-standaard aanwezige functionaliteiten en complete maatwerk applicatie-oplossingen. Neem een kijkje in ons portfolio om te zien wat wij realiseren!

Begeleidende afbeelding Wil je meerdere systemen aan elkaar koppelen?
Driehoek ocean
Begeleidende afbeelding Huisstijl laten ontwerpen voor je nieuwe bedrijf?
Driehoek oranje

Grafisch ontwerp

BEWISE Solutions doet meer dan alleen het ontwerpen van websites en webshops. Je kunt bij ons ook terecht voor het grafisch ontwerp van een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een beursstand of alles daartussenin. We vinden het belangrijk dat het ontwerp aansluit bij wat je wilt uitstralen. Neem een kijkje in ons portfolio om te zien wat voor diensten wij nog meer realiseren!

Ons werk – Reeds gerealiseerde dit zijn onze diensten

Geen werk gevonden