Diensten

driehoek-cassis-bewise copy

Webshops

Een mooie webshop is één ding. Maar je wilt natuurlijk vooral dat klanten je producten of diensten vinden en kopen. Door onze jarenlange ervaring in de e-commerce weet BEWISE Solutions precies wat daarvoor nodig is. We leveren graag een online product op dat werkt. Onze grootste klanten zijn B2C en B2B webshops.

webshops-bewise
driehoek-paars-bewise copy
websites-dontmind1
driehoek-oranje-bewise copy
driehoek-blauw-bewise copy

Websites

Je website is een belangrijk visitekaartje. Daarom ontwerpt en bouwt BEWISE Solutions graag een site die past bij jouw bedrijf of organisatie. Tijdens oriënterende gesprekken inventariseren we samen waar je voor staat en gaat. En maken vervolgens een website waar jouw klanten of bezoekers makkelijk hun weg vinden.

Maatwerk

Geen uitdaging is ons er één te veel! We leveren graag maatwerk voor applicaties die inspelen op jouw wensen. Denk aan koppelingen met andere systemen, imports van klanten en orders, en pdf-generaties. Ook bouwen we niet-standaard aanwezige functionaliteiten en complete maatwerk applicatie-oplossingen.

maatwerk-doosjes
driehoek-ocean-bewise copy
grafisch-visitekaartjes
driehoek-oranje-bewise copy

Grafisch ontwerp

BEWISE Solutions doet meer dan alleen het ontwerpen van websites en webshops. Je kunt bij ons ook terecht voor het grafisch ontwerp van een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een beursstand of alles daartussenin. We vinden het belangrijk dat het ontwerp aansluit bij wat je wilt uitstralen.

Ons werk

Branding Fierijn expertise

Grafisch ontwerp voor Fierijn Expertise.

Meneer Megens academy

Webshop voor Meneer Megens Academy.

Bekijk live