Joehoe, de eerste BEWISE Solutions blog

Afbeelding Joehoe, de eerste blog van BEWISE Solutions
Driehoek cassis
Gepubliceerd
Geschreven door Emiel Lagarde

Joehoe, de eerste BEWISE Solutions blog is een feit. Tijd om ons even voor te stellen!

BEWISE Solutions is een professioneel internetbedrijf uit Den Bosch. Wij combineren onze creative en technische kennis goed in ons diverse team. BEWISE Solutions is een fullservice internetbedrijf. Je kunt hier terecht voor webdesign, e-commerce, apps, cloud software en online marketing!

Ons team

BEWISE Solutions is opgericht door Jurn Raaijmakers en Emiel Lagarde. Jurn komt uit de IT en heeft al vele jaren ervaring als software architect! Emiel daarentegen is een professional op het gebied van User Focussed Design, het ontwerpen van gebruiksvriendelijke interfaces. Daarnaast hebben wij nog twee vaste werknemers in ons team: Tygo van Ommen en Eva van Hout. Tygo is onze software engineer. Hij houdt zich niet alleen bezig met het realiseren van functionaliteiten voor websites. Ook bouw hij visualisaties in HTML en CSS. Eva is onze designer. Zij maakt alle ontwerpen en beheert onze social media kanalen.

Blogs

Op onze website vind je uitgebreide informatie over onze diensten. Zo houden wij ons bezig met webshops, websites, maatwerk oplossingen en ontwerp. Voor ieder wat wils dus! Wij maken echter niet alleen pagina’s over onze diensten. Ook schrijven wij regelmatig diverse blogs. In deze blogs bespreken wij diverse onderwerpen. Van stappenplannen over Office365, tot de top 5 beste social media trends van 2022. Een blog is een mooie aanvulling op deze site. Het zijn onderwerpen die ons bezighouden en waar wij meer over willen vertellen. Ook bieden wij de lezer op deze manier nuttige informatie dat hen ook verder zou kunnen helpen, of kan inspireren.

Contact

Wil je meer over ons of ons team weten? Bekijk dan onze website en houd FacebookLinkedin en Instagram in de gaten!
Graag meer van ons werk zien? Ga dan naar onze portfolio pagina.
Direct contact opnemen? Ga dan naar onze contactpagina.

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Driehoek blauw
Driehoek oranje