Over BEWISE Solutions

BEWISE Solutions ontwerpt en bouwt websites, webshops, apps en maatwerk oplossingen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor grafisch ontwerp en online marketing. Wanneer je gezien wilt worden, weten wij wat je kunt doen. Ons belangrijkste credo is dat een ontwerp aansluit bij wat jij wilt uitstralen; of het nu gaat om een nieuwe site of een huisstijlontwerp.

BEWISE Solutions is opgericht door Jurn Raaijmakers en Emiel Lagarde. Jurn heeft als software architect veel verschillende projecten geleid, met name gericht op custom made softwaretoepassingen. Zijn brede kennis in php, linux, en sql in combinatie met zijn vermogen tot plannen en aansturen maakt hem de complete projectmanager voor elk IT-project.
Emiel studeerde Industrial Design (User Focus) en is gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke interfaces. Gedurende zijn loopbaan richtte hij zich steeds meer op online en grafisch ontwerp, zowel 2D als 3D. Door zijn jarenlange ervaring weet hij ieder merk uitstekend te profileren.

In 2018 besloten Jurn en Emiel hun krachten te bundelen met BEWISE Solutions. Met hun expertise op het gebied van creativiteit en techniek combineren ze het beste uit twee werelden.

over BEWISE Solutions - Jurn Raaijmakers en Emiel Lagarde
Driehoek oranje
Driehoek cassis

Al snel begon BEWISE Solutions te groeien. Zo startte ze met nog een extra kracht in het team, Tygo van Ommen. Via een stage bij JuistdiT, het toenmalige bedrijf van Jurn, is hij bij BEWISE Solutions gekomen. Als software engineer houdt hij zich elke dag bezig met diverse functionaliteiten voor websites en webshops. Ook is hij een ster in het bouwen van visualisaties in HTML en CSS. Uiteindelijk kwam ook Eva van Hout het team versterken. Ook zij is al een eerdere bekende van Jurn. Het werken als grafisch vormgever bevalt haar zo goed, dat zij is blijven werken bij BEWISE Solutions. Zij houdt zich bezig met alle visuele werkzaamheden. Denk hierbij aan het ontwerpen van een website of webshop, tot de opmaak van flyers en brochures.

Bewise blijft ontwikkelen, wat ontzettend mooi is! Wil jij zien wat wij realiseren? Bekijk ons portfolio. Voor interesse of vragen kun je contact met ons opnemen.

Emiel Lagarde

CREATIVE DIRECTOR

Jurn Raaijmakers

SOFTWARE ARCHITECT

Tygo van Ommen

SOFTWARE ENGINEER