Over ons

BEWISE Solutions ontwerpt en bouwt websites, webshops, apps en maatwerk oplossingen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor grafisch ontwerp en online marketing. Ons belangrijkste credo is dat een ontwerp aansluit bij wat jij wilt uitstralen; of het nu gaat om een nieuwe site of een huisstijlontwerp.

BEWISE Solutions is opgericht door Jurn Raaijmakers en Emiel Lagarde. Jurn heeft als software architect veel verschillende projecten geleid, met name gericht op custom made softwaretoepassingen. Zijn brede kennis in php, linux, en sql in combinatie met zijn vermogen tot plannen en aansturen maakt hem de complete projectmanager voor elk IT-project.
Emiel studeerde Industrial Design (User Focus) en is gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke interfaces. Gedurende zijn loopbaan richtte hij zich steeds meer op online en grafisch ontwerp, zowel 2D als 3D. Door zijn jarenlange ervaring weet hij ieder merk uitstekend te profileren.

In 2018 besloten Jurn en Emiel hun krachten te bundelen met BEWISE Solutions. Met hun expertise op het gebied van creativiteit en techniek combineren ze het beste uit twee werelden.

jurn-en-emiel
driehoek-oranje-bewise copy
driehoek-cassis-bewise copy

Emiel Lagarde

CREATIVE DIRECTOR

Jurn Raaijmakers

SOFTWARE ARCHITECT

Tygo van Ommen

SOFTWARE ENGINEER

Eva van Hout

DESIGNER