Stempels & co

"Bewise Solutions is een ideale partner gebleken, als all-in-one-solution partner voor een bedrijf als Stempels."

Het project

BEWISE Solutions ontwierp en realiseerde een b2b webshop voor Stempels & co. Stempels & co is een Franse distributeur die diverse internationale merken verkoopt aan winkels door heel Frankrijk. Ze zijn actief in voornamelijk luxe interieur accessoires, cadeau artikelen en producten voor kinderen. Ze vertegenwoordigen exclusief de merken Mr. Maria, Atelier Pierre, Flow Amsterdam en Bon Ton Toys in Frankrijk.

De orders die worden geplaatst komen binnen via de b2b webshop waar de retailers inloggen in een persoonlijke en geoptimaliseerde b2b omgeving. Tevens is dit de plek waar ze informatie over de producten kunnen vinden en downloaden. Denk hierbij aan hoge resolutie afbeeldingen, handleidingen en consument verkoop prijzen.

Voor bezoekers van de website zijn de prijzen niet zichtbaar en dient de site als een catalogus. Deze b2c klanten kunnen hier wel alle producten bekijken maar dus nog niet aanschaffen. Als ze geïnteresseerd zijn in een product, worden ze vervolgens doorgestuurd naar de desbetreffende b2c webshop om het product daar te kopen.

De webshop is zo ontworpen en gebouwd dat middels een aanpassing op slechts één plek de gehele website van kleurstelling veranderd. Op deze manier kunnen we goed inspelen op de kleur van het seizoen. Deze kleur is ook terug te vinden in de brochure die tweemaal per jaar door BEWISE Solutions wordt ontworpen. Deze interactieve pdf heeft links staan op product niveau die je gelijk doorsturen naar het desbetreffende product op de webshop.

Stempels & co zijn klant van BEWISE vanaf het eerste uur. Deze nieuwe b2b webshop is inmiddels de derde die wij voor ze hebben gerealiseerd door de jaren heen. Het begin van de samenwerking gaat terug tot 2013 waarin de eerste stappen online werden gezet voor dit bedrijf. Een langdurige samenwerking waar BEWISE Solutions erg trots op is!

Referentie

BEWISE Solutions : snel, meedenkend en creatief.

Bewise Solutions is een ideale partner gebleken, betreffende een all-in-one-solution voor een klein bedrijf als Stempels.

We zochten een partner voor t vormgeven van onze website, catalogus en beursstand. Tevens wilden we hier een eigen ’signature’ aan geven, zodat onze klanten ons makkelijker kunnen herkennen. Omdat BEWISE luisterde naar onze wensen en empathie vertoonde, vertaalde dit zich in een efficiente samenwerking met een resultaat om trots op te zijn. Bovendien hebben ze ons geholpen te groeien.

Jordi van Venrooij
Eigenaar
www.stempelsetco.fr

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Webshops

HOT&TOT

Maatwerk webshop voor HOT&TOT.

MANTA Gifts

B2B Magento 2 Webshop & ERP voor MANTA Gifts.