Bekendeartiestboeken.nl

"Ook na de oplevering stond BEWISE steeds voor ons klaar. Wij kijken dan ook terug op een zeer geslaagd project."

Het project

Bekendeartiestboeken.nl is een begrip in de evenementen wereld. Het is één van de grootste aanbieders op het gebied van artiesten boeken voor een feest, festival of evenement. Met meer dan 15 jaar ervaring en uitstekende recensies blijken ze al jaar en dag een topspeler te zijn in deze branche. De hoge klantwaarderingen laten dit ook zien. Met een keuze uit ruim 2000 artiesten is er altijd wel een passende act voor jouw evenement te vinden.

Bij het bevriende bedrijf Don’t Mind was de vraag neergelegd om een nieuwe website te ontwerpen. Don’t Mind is een marketing bureau in de horeca en evenementen branche en ontwerpt ook websites voor hun klanten. BEWISE Solutions werd gevraagd om de website te bouwen en het ontwerp traject te ondersteunen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en musthaves. Na goedkeuring van het ontwerp door de klant is BEWISE Solutions begonnen met het neerzetten van de juiste content types en site structuur. De content en reeds opgebouwde SEO waarde van de oude website werd overgenomen en waar nodig zijn redirects gemaakt naar de nieuwe url’s.

In dit stadium startte ook een derde partij met zijn werkzaamheden voor de klant. SEOGI beoordeelde de gerealiseerde nieuwe sitestructuur en gaf advies over hoe de verschillende content types en pagina’s verder geoptimaliseerd konden worden. Denk hierbij aan schema markups en rich snippets op de individuele artiesten pagina’s.

Met dank aan bovenstaande partijen en de actieve rol van de klant in dit project, heeft BEWISE Solutions een mooie website kunnen opleveren. Een goed voorbeeld hoe diverse partijen met ieder hun eigen expertise samenkomen tot een optimaal presterend eindresultaat.

Referentie

Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van allerlei soorten entertainment, zoals zangers, zangeressen, zanggroepen, maar ook rappers, DJ’s, bands, en nog veel meer. Onze oude website dateerde al van 2014 en was hard aan vervanging toe. Via één van onze klanten kwamen we terecht bij BEWISE.

De opdracht luidde: maak een nieuwe, moderne en flitsende website voor alle leeftijden, die bol staat van gebruiksgemak voor onze klanten. Een artiest boeken in 3 stappen werd het motto. Vanaf dat allereerste gesprek was er een klik, en werd er direct al mee gedacht over speciale features. Zelfs toen we zelf met een aantal functionele elementen aankwamen, die op het oog onmogelijk of zeker zeer moeilijk leken, werden er door de professionals van BEWISE overuren gemaakt om uiteindelijk toch aan onze wensen te kunnen voldoen.

Ook na de oplevering stond BEWISE steeds voor ons klaar. Wij kijken dan ook terug op een zeer geslaagd project. Want het mooiste compliment wat je als bedrijf kan krijgen voor je nieuwe website, is dat zelfs concurrenten aangeven dat ze stiekem een beetje jaloers zijn…

Met vriendelijke groet,

Robert den Brok

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Websites

SROM architecten

Website design en realisatie voor SROM architecten.

Van Hees Infra Techniek

Website voor VanHees Infra Techniek.