BSB Advies

Het project

BSB Advies is hét bureau voor advies en management. Hierin komen vraagstukken voor over natuur-en gebiedsontwikkeling, infrastructuur, bodem en milieu en impact neutraal ondernemen. Tevens werken zij samen met opdrachtgevers aan een betere woon-, werk- en leefomgeving. Deze opdrachtgevers bestaan uit diverse overheden en bedrijven, met een schakeling tussen de overheid. Zij passen specialistische kennis en inhoudelijke expertise toe op overlappende thema’s. De klant staat hierin centraal.

Om te beginnen hebben wij een keyword onderzoek gedaan voor BSB Advies. Hierdoor kunnen zij in de nieuwe website gelijk van start gaan met de juiste zoekwoorden. Deze kunnen zij toepassen in de teksten door de gehele site. Daarnaast hebben wij Google Analytics ingesteld. Hiermee kunnen wij de voorgang van de website in Google bijhouden.

Vervolgens hebben wij het design gemaakt van de toekomstige website en deze gerealiseerd. Het doel was om een vernieuwende, frisse website te maken waarbij alle informatie goed tot zijn recht komt. Bezoekers moeten gelijk kunnen zien waar zij voor staan. Ook is het nodig dat er een eenvoudige navigatie is. Tot slot hebben wij voor de thema’s bijpassende iconen geozcht en deze doorgevoerd op de gehele website. Op deze manier blijf je namelijk herkenningspunten door de gehele site terugzien.

Naast de thema’s en expertises, hebben zij ook de ruimte om dynamisch de afgeronde projecten te plaatsen. Dit houdt in dat zij gemakkelijk zelf een project kunnen toevoegen in WordPress en deze als compleet plaatje op de website komt te staan. Door middel van dynamische velden aan te maken, hoeven zij deze enkel in te vullen en wordt de styling live meegenomen. Ideaal dus! Nu zijn ze bij BSB Advies klaar om gevonden te worden door heel Nederland!

Referentie

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Websites

BULDER.nu

Website voor BULDER.nu.

Bekendeartiestboeken.nl

Website gemaakt voor Bekende artiesten boeken.