de Paskaemer

"Binnen no time heeft BEWISE ervoor gezorgd dat onze webshop er ten eerste erg mooi uitziet."

Het project

De Paskaemer is dé modewinkel in Oosterhout. Bas en Judith hebben deze winkel samen gestart met het idee om het nieuwe, frisse en jonge leven in de stad Oosterhout hieraan toe te voegen. Met een winkel waar mensen zich welkom en thuis voelen, maar ook waar iedereen voor zijn of haar eigen stijl de perfecte outfit kan kopen. Dit alles onder het genot van kopje koffie aan de bar. Merken die je kunt vinden bij de Paskaemer zijn: Drykorn, Woolrich, Lacoste, Parajumpers, Krakatau, Denham en vele meer.

Via een gezamenlijke zakelijke relatie is Bas met BEWISE Solutions in contact gekomen. Tijdens onze eerste kennismaking vertelde Bas dat er in de winkel van de Paskaemer wordt gewerkt met een kassasysteem. Hierin worden ook de producten aangemaakt, voorraad bijgehouden en orders verwerkt die in de winkel door de klanten worden afgerekend. Tevens maakte de Paskaemer al gebruik van de webshop software van SW Retail. Hiermee realiseer je een webshop direct vanuit je kassasysteem en is er geen koppeling nodig. Eén database met alles erin. Geen synchronisatie of vertraging, maar directe data aan de voorkant van je webshop.

Er waren enkele problemen in zowel de functionaliteit als in het uiterlijk van de webshop. BEWISE is dan dé partij bij uitstek. We zijn trotse partner van SW Retail en weten precies wat de mogelijkheden zijn om een functioneel goede webshops op SW Retail kunnen bouwen. Een nieuw ontwerp is gemaakt en na akkoord is deze gebouwd binnen de reeds bestaande SW Retail omgeving. Op deze manier hebben we de problemen van Bas snel verholpen en zijn extra wensen direct geïmplementeerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zijn Instagram feed op de homepage. Op deze manier blijft zijn website altijd actueel.

BEWISE heeft tijdens het traject ook het Google Merchant Center ingericht voor de klant. Producten worden automatisch gesynct en zijn sindsdien te vinden in Google Shopping. Klaar om verkocht te worden aan de hele wereld!

Referentie

We liepen met onze kassa leverancier tegen een probleem aan met de webshop die zij aanbieden.

Via een zakelijk relatie ben ik in contact gekomen met Emiel van Bewise solutions en deelde mijn ervaringen. Binnen no time heeft Emiel er met zijn team voor gezorgd dat onze webshop er ten eerste erg mooi uitziet, maar het belangrijkste dat deze gebruiksvriendelijk is. Dit alles binnen no time geregeld.

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Webshops

Little Hedonist

B2B en B2C webshop met Odoo voor het kledingmerk Little Hedonist.

Lofe

Webshop voor Lofe.