Fysiotherapie West Maas en Waal

"Ze dachten met ons mee en verzagen ons van goed advies. Binnen 6 weken stond de website er, als een huis."

Het project

Fysiotherapie West Maas en Waal is een overkoepelende term voor twee vestigingen in Beneden-Leeuwen en Dreumel. Deze fysiotherapie praktijk heeft diverse specialisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan algemene fysiotherapie, manuele therapie, dry needling en veel meer. De wens was om één hoofd website te maken waarnaar door gelinkt kan worden vanuit de individuele websites. Op deze manier heb je alle informatie bij elkaar terwijl je nog steeds de aparte landingspagina’s behoudt.

Deze wens van de klant hebben wij vervolgens voltooid door middel van een multisite. Hiermee creëer je websites die er hetzelfde uitzien, maar waarbij de content varieert. In dit geval zijn de homepagina’s verschillend. Toch linken ze allemaal naar de overkoepelende pagina’s van Fysiotherapie West Maas en Waal. Alsnog is het mogelijk om contact op te nemen met de specifieke vestigingen. Dit kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van individuele knoppen en content.

Naast het ontwerpen en bouwen van de website hebben wij ook de huisstijl onder handen genomen. Zo hebben wij het logo ontworpen, social media templates opgezet en drukwerk gecreëerd. Op deze manier komt de huisstijl overal mooi tot zijn recht!

BEWISE Solutions heeft vooraf ook het keyword onderzoek gedaan. Hierdoor kunnen zij bij de nieuwe website gelijk van start gaan met de juiste zoekwoorden. Daarnaast hebben wij Google Analytics ingesteld om de voortgang van de website in Google bij te houden. Nu zijn ze klaar om gevonden te worden door heel Nederland!

Referentie

“Als startende ondernemer, met een krappe deadline, gingen wij op zoek naar een partij die voor ons een mooie website kon verzorgen. Het eerste contact was zeer positief – duidelijk en helder wat ze voor ons konden betekenen. Ze dachten met ons mee en verzagen ons van goed advies. Binnen 6 weken stond de website er, als een huis. Ook hebben ze de branding voor onze praktijk verzorgd, alle feedback en kleine aanpassingen werden super snel verwerkt waardoor het eindproduct zeer naar tevredenheid is.

Wij zouden BEWISE absoluut aanraden, ze hebben voor ons een mooi product neergezet en veel werk uit handen genomen. Dank!”

Niek van Ekeren, Kristel Arns, Lisanne Ebbers
Eigenaren Fysiotherapie West Maas en Waal

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Websites

Buiten ruimte

Website voor Buiten-Ruimte.

Kantoor Princen

Website voor Kantoor Princen.