Little Hedonist

"Bewise Solutions is een zeer betrokken partner die zich kenmerkt door kennis, kwaliteit en creativiteit."

Het project

Little Hedonist is een 100% Nederlands label. Zij zijn begonnen vanuit de gedachte om kinderkleding modieus en tevens comfortabel te maken. Daarnaast speelt duurzaamheid een grote rol bij het label. Little Hedonist creëert een collectie die niet zomaar uit een basiscollectie bestaat, maar noemt het een Basic Couture Collectie. Het minimalistische design, de fantastische pasvorm maar ook de beste kwaliteit in stof zorgen laten dit ook echt zien.

Duurzame kleding

Naast de GOTS en Oekotex certificaten, produceert Little Hedonist onder het STEp Certificaat. Waar GOTS en Oekotex vooral over stoffen gaan, gaat STEp verder. Zij stellen namelijk veel meer eisen aan duurzaamheid. Het verplicht hen dus om duurzaam en verantwoord te zijn in de hele productie.

Samenwerking met BEWISE Solutions

Voor Little Hedonist is er gekozen voor het ERP systeem Odoo. Dit maakt het voor hen mogelijk om meerdere webshops te ondersteunen vanuit één systeem. Vanuit Odoo worden o.a. de volgende zaken geregeld: voorraadbeheer, facturatie, leveringen, maar ook inkooporders.

Automatisch worden orders vanuit de B2B en B2C geïmporteerd en vervolgens ge-update in Odoo. Dit allemaal met behulp van de API koppelingen tussen Odoo en de woocommerce webshops. Via de Stock API hebben alle webshops de juiste stock en worden deze ook automatisch bijgewerkt.

Nadat de B2B webshop van Little Hedonist in 2020 geoptimaliseerd was voor bulk verkoop, is er eind 2021 een nieuwe B2C webshop gemaakt. Deze sluit op het moment helemaal aan op de laatste webdesign trends.

Tot slot is ook de dameslijn waesfashion.com gekoppeld aan deze Odoo omgeving. Alle webshops maken op deze manier van dezelfde Odoo backend.

Referentie

Bewise Solutions is een zeer betrokken partner die zich kenmerkt door kennis, kwaliteit en creativiteit. Voor de meeste problemen een oplossing of een andere aanvliegroute.
Vertrouwen hebben in een partner die ons de weg wijst op een vlak waar onze kennis niet ligt is zeer waardevol en biedt perspectief voor de toekomst.

Judith van Venrooij
Eigenaresse

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Webshops

Heeej

Website voor Heeej.

Stempels & co

Webshop voor Stempels & Co.