MANTA Gifts

"BEWISE Solutions onderscheidt zich wat ons betreft niet alleen door een gedegen en snelle aanpak."

Het project

“Van modeaccessoires tot inspirerende decoratie producten en originele woonaccessoires – dat vind je allemaal bij MANTA. Al bijna 20 jaar is MANTA gespecialiseerd in de B2B-distributie van gift- en designproducten in Frankrijk, de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Bij MANTA vind je internationale merken met unieke, originele en kwalitatieve producten.”

In 2014 draaide de webshop van MANTA nog op de e-commerce oplossing Prestashop. Functioneel waren er behoorlijk wat beperkingen voor MANTA. Daarom werd BEWISE dat jaar ingeschakeld om deze te verbeteren. In 2016 is BEWISE gestart met een compleet nieuwe opzet voor MANTA. Er werd afscheid genomen van Prestashop en de overstap gemaakt naar Magento 2. Tevens heeft BEWISE sindsdien een compleet maatwerk ERP pakket gebouwd boven op de software van Magento 2. Uitgebreide functionaliteiten zijn toegevoegd met betrekking op klant en order beheer.

Vandaag de dag werken verspreid over drie verkoopkantoren in Europa de medewerkers van MANTA met de door BEWISE ontwikkelde software. Samen met de eigenaar van MANTA worden maandelijks nieuwe uitbreidingen bedacht, uitgewerkt en gebouwd.

De lijst aan functionaliteiten binnen het huidige systeem is groot. Denk aan automatisch chasen van openstaande orders, een eigen merk portaal waar de merken zelf hun orders en klanten kunnen beheren tot een eigen android app voor het verkopen op locatie direct gesynct met Magento.

BEWISE Solutions is trots op deze langdurige samenwerking. De brede kennis van BEWISE wordt hier volledig benut. Dit met dank aan de opdrachtgever die hierin een zeer actieve en belangrijke rol speelt.

Referentie

BEWISE Solutions onderscheidt zich wat ons betreft niet alleen door een gedegen en snelle aanpak. Ook het feit dat zij proactief mee kunnen denken in oplossingen, een uitstekend beheer- en servicemodel bieden en er voor ons zijn op momenten dat het spannend wordt (bijvoorbeeld tijdens drukke beursperioden) maken BEWISE Solutions voor ons als een rots in de branding.

Voor ons B2B bedrijf is een goed werkende webapplicatie met een daaraan gekoppeld ERP systeem voor het servicen van onze Back End processen uitermate belangrijk. Voor onze bedrijfsvoering vormt dit een wezenlijk centraal onderdeel in de handling van de orderingsprocessen. Ons bedrijfsmodel past niet geheel op de traditionele softwarepakketten die hiervoor in de markt zijn gezet. Daarom hebben wij maatwerk nodig op bepaalde onderdelen in de standaardsoftware en een partner die onze behoeften en wensen op dit vlak begrijpt. Wij hebben die partner gevonden in BEWISE Solutions.

BEWISE Solutions is een solide partner gebleken daar waar het gaat om het bieden van op maat gesneden oplossingen binnen een korte tijd. In een snel bewegende markt is het belangrijk dat we snel kunnen schakelen daar waar het gaat om de dienstverlening aan onze leveranciers en klanten. BEWISE Solutions begrijpt deze noodzaak en houdt hier rekening mee in haar aanpak. Met BEWISE Solutions werken wij (indien er noodzaak is tot aanpassingen in de software) in sprints van 2 weken op een scrum-wijze samen. Hierdoor is het mogelijk om op korte termijn tot een efficiënte implementatie te kunnen komen. Vooral de korte lijnen en de prettige samenwerking maken BEWISE Solutions hierbij tot de ideale partner.”

Paul Schim van der Loeff
Eigenaar
www.mantagifts.com

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Maatwerk, Webshops

de Paskaemer

SW Retail webshop voor de Paskaemer uit Oosterhout.

WAES fashion

Webshop voor WAES Fashion.