Raadhuys Makelaars

"Professioneel proactief en creatief team. Een absolute aanrader."

Het project

Raadhuys Makelaars is dé makelaar in regio Den Bosch, Heesch, Oss en Rosmalen. Met de twee vestigingen in Heesch en Rosmalen veroveren zij, samen met een getalenteerd team, de complete huizenmarkt. Het team van Raadhuys Makelaars heeft samen ruim 65 jaar ervaring in het vak en nemen vanaf de eerste kennismaking de tijd om jou en jouw woonwensen écht te leren kennen. Persoonlijkheid staat voor op,  je kunt vanaf het eerste contact tot na de overdracht op ze rekenen.

We zijn dit project begonnen met een keyword onderzoek. Zo kan het team van Raadhuys Makelaars met de nieuwe website gelijk van start gaan met de juiste zoekwoorden. Het wordt hierdoor tevens ook makkelijker om SEO teksten te schrijven wanneer er al zoekwoorden zijn uitgezocht. Hier kun je namelijk op terug blijven vallen. Deze kernwoorden zijn toe te passen in alle teksten door de gehele site heen.

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het design van de website. Tijdens dit proces hebben we nauw contact gehad met Raadhuys Makelaars, om gelijk de goede richting op te gaan. Ze wilden graag een nieuwe, opvallende en frisse website laten maken. De bezoeker moet gelijk zien wie ze zijn en waar ze voor staan; het moet goed voelen. Daarnaast is het belangrijk dat er een duidelijke navigatie toegevoegd zou worden waardoor men zich makkelijk door de site kan bewegen.

Tot slot hebben wij een Realworks plugin ontwikkeld en toegepast op deze website. Dit is dé plugin voor makelaars. Hiermee wordt het ontzettend makkelijk om alle gegevens die bij een woning horen, zoals afbeeldingen en alle bijbehorende informatie, door te voeren naar de website. Mocht je hier interesse en hebben, dan praten wij je hier graag over bij! Na de werking hiervan uitgelegd te hebben aan Raadhuys Makelaars, was het tijd om de site te lanceren!

Referentie

Voor ons was het tijd voor een vernieuwde website, maar hoe pakken we dat aan? Door alle zaken die erbij komen kijken zagen wij door de bomen het bos niet meer. Ontzorgd worden, dat is waar wij behoefte aan hadden. En dat heeft Bewise Solutions gedaan! Door een professionele en proactieve manier heeft Bewise ons door het gehele proces geloodst. Door hun creativiteit en klantgerichte manier van werken is onze vernieuwde website helemaal naar onze wens. Een absolute aanrader dus!

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Websites

Meneer Megens

Website voor Meneer Megens.

Fysiotherapie West Maas en Waal

Multi domein website voor Fysiotherapie West Maas en Waal.