Spek Amsterdam

"Medewerkers van BEWISE Solutions denken mee, zijn technisch sterk en werken snel. Voor ons een grote zorg minder."

Het project

” Spek.amsterdam is een bedrijf van ontwerpers Steffen en Michiel. Spek producten zijn leuk om te kopen, leuk om cadeau te doen en nog leuker om voor jezelf te hebben. Hun bekendste product is “Snippers”.

“Met een flesje Snippers maak je je eigen Whisky, Gin of Rum! Verander wat overgebleven wodka in whisky of rum, of voeg vatgerijpte smaak toe aan je favoriete gin. Dus hoewel de fles er vrij leeg uitziet, is het in feite een experiment vol smaak!”

spek.amsterdam is een webshop voor B2C (consumenten) en B2B (winkeliers) in één. Afhankelijk van de klanten rol, krijgt de klant de B2C of B2B prijzen en andere mogelijkheden te zien.

Zo mogen B2B klanten achteraf betalen, maar nemen zij wel grotere hoeveelheden af. Ook registeren zij zich via een formulier.
B2C klanten rekenen direct af. “

Referentie

Natuurlijk kun je tegenwoordig in no time je eigen website bouwen via een van de vele platforms, maar dat leverde ons meer kopzorgen op dan voordelen. Nu we onze website door BEWISE hebben laten bouwen en zij ook het onderhoud doen kunnen wij ons zelf richten op de zaken waar we wél goed in zijn. Ze denken mee, zijn technisch sterk en werken snel. Voor ons een grote zorg minder.

Steffen de Jonge
spek.amsterdam

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Webshops

Stempels & co

Webshop voor Stempels & Co.

HOT&TOT

Maatwerk webshop voor HOT&TOT.