Ma Premiere Veilleuse

"BEWISE luisterde naar onze wensen, een efficiënte samenwerking met een resultaat om trots op te zijn!"

Het project

Voor onze reeds bestaande klant Stempels & Co ontwierp en realiseerde BEWISE Solutions een succesvolle b2b webshop. Ook ondersteunt BEWISE de klant al jaren met al het grafisch ontwerp én de beursstands. Stempels & Co is een Franse distributeur die diverse internationale merken verkoopt aan winkels door heel Frankrijk. Ze zijn voornamelijk actief in luxe interieur accessoires, cadeau artikelen en producten voor kinderen. 

In 2020 ontstond het idee om een selectie van de producten die Stempels & Co b2b verkoopt, ook direct aan te bieden aan de consument middels een consumenten webshop. Het idee voor “Ma Première Veilleuse” (wat ‘mijn eerste nachtlampje’ betekent) was geboren.

Het ontwerp is gebaseerd op het schaapje in het logo, genaamd “Ovis”. Lisa Winters heeft het karakter geïllustreerd en uitgewerkt tot logo. Je ziet Ovis op verschillende plekken op de webshop terugkeren. Dit tezamen met de overige grafische elementen zoals de wolken die door de website heen terugkomen zorgen voor de juiste storytelling. 

Technisch heeft de website veel features die het voor de bezoeker makkelijk maken om te winkelen. Door middel van een “Quickview” kunnen producten bekeken worden zonder naar de individuele productpagina te gaan. Ook kun je ervoor kiezen om je product in te laten pakken als cadeautje. 

Referentie

BEWISE Solutions : snel, meedenkend en creatief.

Bewise Solutions is een ideale partner gebleken, betreffende een all-in-one-solution voor een klein bedrijf als Stempels.

We zochten een partner voor t vormgeven van onze website, catalogus en beursstand. Tevens wilden we hier een eigen ’signature’ aan geven, zodat onze klanten ons makkelijker kunnen herkennen. Omdat BEWISE luisterde naar onze wensen en empathie vertoonde, vertaalde dit zich in een efficiente samenwerking met een resultaat om trots op te zijn. Bovendien hebben ze ons geholpen te groeien.

Jordi van Venrooij
Eigenaar
www.mapremiereveilleuse.fr

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Webshops

de Paskaemer

SW Retail webshop voor de Paskaemer uit Oosterhout.

HOT&TOT

Maatwerk webshop voor HOT&TOT.