SW-Retail webshop voor Hype Heroes

Afbeelding SW Retail webshop voor Hype Heroes
Driehoek cassis
Gepubliceerd
Geschreven door Emiel Lagarde
  • SW-Retail Webshop implementatie
  • Template ontwerp in XD
  • Custom template gemaakt voor Hype Heroes
  • Instagram feed in custom template opgenomen
  • Product Feeds naar Facebook, Instagram en Google
  • Feed implementatie in Facebook Business Manager

Hype Heroes

Online verkoop is voor veel winkeliers de enige bron van inkomsten. Zeker nu de deuren van hun winkels voor de 2e keer gesloten zijn. Daarom is het van belang dat ze, zonder een grote investering, hun producten op het internet kunnen verkopen.

Voor Hype Heroes (winkel en webshop met herenkleding) hebben we eind 2020 een nieuwe webshop mogen bouwen. Deze webshop ging vervolgens live aan het begin van de feestmaand. Doordat wij dit hadden gepland, konden zij nog enige verkoop met goede producten genereren met gesloten deuren.

SW-Retail

Gelukkig maakte Hype Heroes gebruik van de software van SW-Retail. Dit is een bedrijfsautomatisering software waarmee je van inkoop tot verkoop automatiseert. Wij hebben de webshop module binnen deze retail software gebruikt. Vervolgens hebben wij hier onze eigen template opgebouwd. Deze sluit perfect aan bij de gewenste uitstraling en functionaliteiten van de klant.

De kracht van deze oplossing, is dat de webshop bovenop je data draait. Wanneer een klant iets in de fysieke winkel koopt, ziet hij dit thuis direct terug in zijn online account. Klant specifieke kortingen uit het kassasysteem worden ook online toegepast, zodra de klant is ingelogd op de webshop. Daarnaast wordt elk nieuw product dat je aanmaakt in je kassasysteem direct getoond in de webshop, met de juiste voorraad, prijzen en omschrijving.

Hype Heroes heeft een groot aantal volgers op Instagram. Voorheen moest elk product handmatig aangemaakt worden in Facebook Business manager om de producten te tonen op Instagram. Ook was dit nodig om de shopping functionaliteit te kunnen gebruiken. Dit was een tijdrovende gebeurtenis. Met de realisatie van de nieuwe webshop is dit verleden tijd. De product feed die gegenereerd wordt binnen de SW-Retail software, wordt nu gebruikt om de producten automatisch toe te voegen. Hierdoor houd je ook gelijk Facebook, Instagram en Google up to date. Op deze manier kunnen de medewerkers van Hype Heroes de producten eenvoudig taggen in hun social media uitingen. Met het resultaat om kortom veel eenvoudiger snel content creëren.

SW-Retail Partner

Wij zijn blij dat we Hype Heroes hebben kunnen helpen in deze lastige tijd. Door intensieve samenwerking met SW-Retail, hebben we snel een passende oplossing kunnen realiseren. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een partnerschap tussen BEWISE Solutions en SW-Retail. Op deze manier kunnen wij onze kennis ook voor andere klanten van SW-Retail inzetten en ook hun helpen met een realiseren van een webshop.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Emiel Lagarde van BEWISE Solutions of met SW-Retail.

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Driehoek blauw
Driehoek oranje