€2500 subsidie voor jouw webshop bij de KVK

Driehoek cassis
Gepubliceerd
Geschreven door Eva van Hout

Winkeliers hebben het hard te halen gehad de afgelopen jaren. De corona tijd heeft helaas nog een flinke nasleep gegeven in deze sector. Denk hierbij aan geld verlies, personeelstekort en de angst voor de terugkomst van maatregelen in het najaar. Gelukkig komen de winkeliers niet geheel met legen handen te staan. De overheid heeft geïnvesteerd in het digitaliseren van bedrijven, kassystemen, webshops en veel meer. Wij vertellen je er graag meer over.

 

Doe de digiscan van de KVK

Op de website van de KVK kun je een digitaliseringsscan doen. Dit is bedoeld voor retailers met een winkel die ook online actief willen zijn. Met deze scan bereik je het volgende:

  • Binnen 20 minuten kom je te weten waar je staat met jouw winkel;
    Je krijgt een vragenlijst van 13 thema’s. Deze variëren van jouw website tot de boekhouding. Deze vragenlijst is altijd te pauzeren wanneer nodig.
  • Ontvang je een onafhankelijk digitaliseringsadvies dat past bij jouw bedrijfsdoel(en);
    Er wordt speciaal voor jou een plan gemaakt waarmee je verder kunt. Daarnaast ontvang je veel informatie over de specifieke onderwerpen waarmee jij aan de slag wilt gaan.
  • Krijg je inzicht in hoe jij presteert ten opzichte van andere winkeliers;
  • Wordt er een praktisch stappenplan gemaakt om direct mee aan de slag te gaan;
  • Krijg je toegang tot de digitalisering subsidie van RVO.

 

Vervolgstappen

Nadat je de digiscan hebt ingevuld, ontvang je een persoonlijk adviesrapport. Hierbij zie je waar je staat in de markt en krijg je veel informatie over jouw vervolgstappen. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan met het maken of uitbreiden van jouw webshop! Bij BEWISE Solutions kun je een webshop laten maken die perfect aansluit bij jouw wensen in doelen. Met ons gespecialiseerde team werken we graag samen met je. Welke stijl wil je uitstralen? Wat zijn de belangrijkste onderdelen van jouw webshop? Maar ook zorgen we ervoor dat je ten alle tijden kunt begrijpen hoe de webshop in elkaar steekt. Jij bepaald wat je uit handen geeft.

 

Vraag een investeringssubsidie aan

Wanneer je een bedrijf bent van 2 tot 50 FTW (eén fte is een volledige werkweek), dan is er een speciale investeringssubsidie beschikbaar. Plaats jouw aanvraag bij de RVO, dan nemen zij de aanvraag in behandeling. Zij beoordelen en keren 50% van het investeringsbedrag uit, tot een maximum van €2.500.-. Dit is natuurlijk hartstikke mooi meegenomen voor de groei in jouw bedrijf!

 

Waarom is dit interessant voor mij?

Met dit budget kun je investeren in jouw gehele online aanwezigheid. Zo ontdek je of je digitale basis op orde is – of je digitaal klaar bent voor groei – en of dat jullie digitaal vooroplopen. Vervolgens kun je werken aan diverse onderdelen die ervoor zorgen dat jouw online zichtbaarheid groter wordt. Daarnaast zorg je er ook voor dat jouw werk vanuit de fysieke winkel makkelijker gemaakt wordt:

 

Mocht je na het lezen van dit artikel meer willen weten wat we kunnen doen voor je? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Driehoek blauw
Driehoek oranje