SROM architecten

"BEWISE Solutions kwam met hun eerste ontwerp direct met een spot-on voorstel."

Het project

Voor SROM architecten hebben we een nieuwe, strakke en frisse website gerealiseerd. Met veel witruimte, mooie afbeeldingen en opvallende teksten komt het doel van de website volledig tot zijn recht: een plek voor informatie, inspiratie en creatie. Het Brabantse architectenbureau werkt elke dag aan de verbeelding van de verwondering. Daarbij geloven zij dat architectuur door complexere bouwprocessen en de daarbij behorende specialisatie in de bouwwereld, een toegepaste kunst is geworden. Met diensten als onderzoek, ontwerp en begeleiding  nemen ze de klanten van begin tot eind mee in het proces. Dit resulteert in woonhuizen om bij weg te dromen, inspirerende werk en leerplekken, gedurfd interieur, complete transformaties en stijlvolle stedenbouw.

Met de oude website in gedachten zijn we aan de slag gegaan met een nieuw ontwerp. Onze visie was hierbij dan ook helder: veel witruimte en de afbeeldingen staan centraal. Tijdens het proces hebben we nauw contact gehouden met SROM, zodat de wensen duidelijk blijven. Door speelse plaatsingen van de afbeeldingen en de hoeveelheid witruimte, krijgen de projecten een podium. Verrijkt met informatie krijg je een compleet beeld van de inspirerende projecten van SROM architecten. Dit alles gaat natuurlijk gepaard met de opvallende en kenmerkende rode kleur, die écht bij SROM hoort.

Tijdens de bouw van de site hebben we ervoor gezorgd dat SROM makkelijk content kan plaatsen. Zo kunnen ze eenvoudig zelf de nieuwe projecten toevoegen via de achterkant van de site en wordt het automatisch in de juiste stijl aan de voorkant getoond. Zo kunnen ze overzichtelijk te werk gaan.

Referentie

“Net als in ons eigen vakgebied gaat het bij webdesign niet alleen om de buitenkant. Bij een goed ontwerp zorgt de vormgeving voor een mooi uiterlijk wat samenkomt met een uitstekende functionaliteit en een fijne gebruikerservaring.

Voor onze nieuwe website wilden we de uitstraling van een magazine en een vormgeving die aansluit bij onze voornamelijk moderne architectuur. Daarnaast moest het up-to-date te houden van de website door onszelf vrij eenvoudig zijn.

BEWISE Solutions kwam met hun eerste ontwerp direct met een spot-on voorstel waarop we samen verder zijn gaan bouwen. De korte lijnen met Eva en haar proactieve houding zijn van grote meerwaarde geweest gedurende het proces.

Naast de oplevering van een website waar we buitengewoon trots op zijn, begeleiden Eva en Emiel ons in de wereld van SEO om onze vindbaarheid in Google te vergroten èn zorgen ze voor het beheer en onderhoud van onze website. Wij hebben het volste vertrouwen in deze duurzame samenwerking.”

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Websites

Website PIM HR-assistent

Website voor PIM HR-assistent.

Kantoor Princen

Website voor Kantoor Princen.