Website PIM HR-assistent

"Erg mooie samenwerking en we gaan graag met BEWISE verder!"

Het project

PIM (Personeels Informatie Manager) is dé digitale HR-assistent. Zo kun je met PIM snel en eenvoudig de meest voorkomende HR-werkzaamheden automatiseren. Dit alles is een leuke en persoonlijke omgeving. Zij zijn vooruitstrevend en innovatief, dit zie je terug in de online werkomgeving voor HR personeel en werknemers. Transparant, informeel, ambitieus en sterke focus op HR-processen.

Voor dit project hebben we de website ontworpen en ontwikkeld. Hierbij hebben we gekeken naar wat er nou écht bij het bedrijf past. De combinatie van een zakelijke dienst met het informele karakter hebben we dan ook proberen uit te stralen in de website. Met de basiskleur oranje zijn we gaan zoeken naar een bijpassende steunkleur. De blauwe kleur geeft een zakelijke en rustige uitstraling.

Daarnaast hebben we de mogelijkheid toegevoegd om een demo te starten.  Via deze demo kan de potentiële klant geheel vrijblijvend verschillende functionaliteiten uitproberen. De sitebezoeker kan gemakkelijk een afspraak aanmaken op de website om een afspraak in te plannen met PIM. Ook is er een mogelijkheid om PIM één maand gratis uit te proberen. Hierin kun je bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten aanmaken, verlof aanvragen, huisstijl aanpassen en nog veel meer.

Referentie

“Zeer tevreden over de samenwerking met onze vaste partner. Wij zochten een partij waar we niet met tickets of schriftelijke opdrachten vooraf moesten komen, maar die in een samenwerking onze doelen begrijpt en daar met ons naartoe werkt. Dit gaat naar volle tevredenheid. Samen bespreken we de uitwerking en telkens weer komen ze met nieuwe verbeteringen. Erg mooie samenwerking en we gaan graag met BEWISE verder!”

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Websites

E-Learning website Meneer Megens academy

Website voor Meneer Megens Academy.

BULDER.nu

Website voor BULDER.nu.