E-Learning website Meneer Megens academy

"Het team is proactief, schakelt snel en communiceert goed. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en de samenwerking."

Het project

De Meneer Megens Academy is een e-learning platform op het gebied van verpleegkundig rekenen. Meneer Megens is nummer één in zijn vakgebied. Daarnaast is hij al jaren actief als online rekenexpert. 

Al tien jaar lang helpt hij veel mensen om succesvol te slagen voor hun toetsen. Vanaf 2013 is hij begonnen met het maken van online video’s op zijn eigen Youtube kanaal. Sinds 2020 heeft hij ook zijn eigen e-learning platform: De Meneer Megens Academy.

BEWISE Solutions maakte tijdens de ontwikkeling van dit online reken platform gebruik van het LMS Learndash. Dit staat voor WordPress learning management system. Dit is een krachtige uitbreiding voor Wordpress. Hiermee is het mogelijk om een professionele e-learning website te maken. 

Een e-learning website maken met Wordpress is écht iets anders dan een standaard webshop of website maken. Online cursussen hebben namelijk veel inhoud nodig. Zo bestaat iedere online cursus uit een minimaal aantal vragen en antwoorden. Deze dienen tevens door de klant aangeleverd te worden. In dit geval gaat het om ruim 750 vragen. 

Deze e-learning is geaccrediteerd voor vijf scholingspunten. Je ontvangt namelijk na afronding een officieel certificaat. Deze wordt vervolgens automatisch gegenereerd door de website. 

De gebruikers zijn erg tevreden over het gebruik van de Meneer Megens Academy. Het is een solide, degelijke en heldere omgeving. Hierin kan men zichzelf optimaal voorbereiden op de toetsen die gaan komen. 

Wil je zelf ook een e-learning platform laten maken met Wordpress? Neem dan contact op met ons. Dit kan middels onderstaand contactformulier.

Referentie

Nadat ik voor de website van MeneerMegens.nl al prettig had samengewerkt met het team van BEWISE Solutions, was het dan ook vanzelfsprekend dat ik voor mijn nieuwe website met hen ging samenwerken.

De Meneer Megens Academy is een platform geworden waarbij het LMS-systeem LearnDash gebruikt is. Ik heb samen met BEWISE Solutions een balans gevonden in eigen inbreng en de technische en vormgevingsondersteuning.

Naast de oplevering verzorgd BEWISE ook het technisch beheer en onderhoud. Het team is proactief, schakelt snel en communiceert goed. Kortom, ik ben erg tevreden met het eindresultaat en de samenwerking.

Dirk Megens
Meneer Megens

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Websites

BSB Advies

Website design en realisatie voor BSB Advies.

Raadhuys Makelaars

Website design en realisatie voor Raadhuys Makelaars.