Heeej

"We hadden veel moeite en tijd kunnen besparen door direct vanaf het begin met een partner zoals BEWISE in zee te gaan."

Het project

BEWISE Solutions heeft met veel plezier gewerkt aan de webshop van Heeej. Dit bedrijf is opgericht door Ilse Bouwens, Anna van Dongen – Bouwens en Hans van Dongen. Heeej wil met haar concept terug met de voeten op aarde. Weg van verspillingen door overproductie. En juist aandacht voor de natuur en mens. Dit begint o.a. met een kleinschalig en/of ambachtelijk maakproces. Zij maken duurzaam design dat er toe doet en ervoor gemaakt is om langer van te genieten.

Buiten de eigenaren zelf, werkt Heeej met diverse designers. Zij krijgen een degelijk platform met daarbij hun verhaal en de bijbehorende producten die zij leveren. Hiermee geven zij een kans aan designers om te ontpoppen en hun werk te tonen aan de wereld.

Naast dat zij door BEWISE een website hebben laten maken, is er ook behoefte aan een nieuwe branding. Hiervoor hebben wij Lisa Winters ingeschakeld. Zij heeft ook eerder meegewerkt aan projecten als Ma Premiere Veilleuse. Lisa heeft de vogeltjes ontworpen die over de gehele website terug te vinden zijn. Dit is nu onderdeel van het Heeej imago en is deel van de storytelling.

Tot slot hebben wij een B2B omgeving gemaakt voor Studio Ilse Bouwens. Hierdoor is het mogelijk om artikelen die je mooi vindt onder Studio Ilse Bouwens in te kopen. Ben jij een goede match voor haar producten? Dan is er een mogelijkheid om een van de verkooppunten te worden van haar producten.

Referentie

“Met onze zelfgebouwde webshop liepen we tegen allerlei grenzen aan. Het was dus hoog tijd voor een professional die deze problemen aan kon pakken.

Emiel van BEWISE wist als geen ander onze wensen te vertalen in een prachtige nieuwe webshop. Bovendien adviseerde hij ons ook om voor de SEO een specialist in te schakelen. Door deze combinatie van factoren is de omzet van ons bedrijf flink gegroeid.

De nieuwe site van Heeej.nl werd in een kort tijdsbestek gerealiseerd. We zijn erg blij met het toekomst bestendige resultaat en krijgen veel complimenten van onze klanten. Achteraf gezien hadden we veel moeite en tijd kunnen besparen door direct vanaf het begin met een partner zoals BEWISE in zee te gaan.”

Anna van Dongen – Bouwens
Mede-eigenaar Heeej

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Webshops

Little Hedonist

B2B en B2C webshop met Odoo voor het kledingmerk Little Hedonist.

HOT&TOT

Maatwerk webshop voor HOT&TOT.