Menstore

"BEWISE is zeker een aanrader om mee samen te werken."

Het project

Menstore Verschoor is een herenkleding winkel, gespecialiseerd in maatwerk (trouw)pakken. Met een deskundig styling team, bieden ze de mooiste selecties aan van favoriete Nederlandse en internationale labels. Een écht Sliedrechts familiebedrijf! Een van de specialiteiten van deze heren winkel, is dat ze de perfecte trouwkostuums voor mannen verzorgen! Voor een ‘one of a kind’ pak, ben je bij Menstore dan ook aan het juiste adres. Zij meten namelijk alles op en het kostuum wordt naar jouw unieke wensen & specificaties gemaakt. Ook perfect voor zakelijke pakken.

BEWISE Solutions is een partner van SW Retail. Daardoor weten we precies wat de diverse mogelijkheden zijn om een functioneel goede SW Retail webshop te kunnen bouwen. Dit zorgt voor een gemakkelijke samenwerking met de klant. Bij dit project zijn we van start gegaan met het maken van een ontwerp. Tussendoor is er continu contact geweest met de klant, om ervoor te zorgen dat ze vanaf het begin betrokken zijn tijdens het gehele proces, maar ook het geheel kunnen volgen en aansturen. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het bouwen in SW Retail. Ook hierbij is nauw contact gebleven met Menstore, zodat zij gaandeweg meer begrijpen van de ontwikkelingen en de ruimte krijgen om wensen uit te spreken.

Iets wat ons bij BEWISE Solutions zo uniek maakt, is dat we graag experimenteren met maatwerk oplossingen. Niks is ons te gek! Zo hebben we speciaal voor Menstore een 360 viewer ontwikkeld. Hoe dit werkt kun je bijvoorbeeld zien op dit product. Met deze viewer kunnen bezoekers een product volledig bekijken. Dit maakt de ervaring van de klant nog beter! We zijn trots op deze webshop. We wensen Menstore al het geluk met de nieuwe webshop!

Referentie

Begin 2023 hebben wij de overstap gemaakt van een nieuw kassasysteem & webshop voor onze winkel. Daarbij leerden wij via via kennismaken met het team van BEWISE Solutions. Emiel, Tygo & Eva namen ons mee op sleeptouw en waren goed benaderbaar, brainstormden met ons mee & hebben voor ons een prachtige website gerealiseerd. Speciaal voor ons ontwikkeld is de 360 graden fotografie functie, zodat je kleding van alle kanten online kan bekijken. Dit werkt heel gemakkelijk. Ook als wij verbeterpunten ontdekken voor Menstore.nl reageert het team snel en vakkundig. Het bedrijf hanteert korte lijnen in de communicatie, wat wij veel prettig vinden. In a nutshell, BEWISE is zeker een aanrader om mee samen te werken voor als je een webshop wilt realiseren!

M.v.g.
Laurens & Bert Verschoor van herenmodezaak
Menstore by Verschoor uit Sliedrecht
www.menstore.nl

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Webshops

Lofe

Webshop voor Lofe.

Ma Premiere Veilleuse

Webshop voor Ma Premiere Veilleuse.