HOT&TOT

“De heren en dame van BEWISE zijn heel gemakkelijk en snel te benaderen."

Het project

Het horlogemerk HOT&TOT verkoopt diverse soorten horloges voor zowel dames als heren. Wat deze horloges zo uniek maakt, is dat ze gemaakt zijn van kwalitatief en duurzaam hout. Dit geeft het horloge een unieke uitstraling in combinatie met veel klasse. Voor elke stijl is er een passend HOT&TOT horloge. De houten horloges voor heren worden, net als die collectie voor vrouwen,  gemaakt in kleine batches om exclusiviteit te waarborgen. Wel maken ze verschillende soorten modellen, zodat er voor elke smaak een geschikt horloge is. Ook de houten horloges voor dames worden gemaakt van de mooiste materialen. Dit maakt de collecties geschikt voor zowel een mooi, chique, functioneel, stoer of elegant dameshorloge.

Naast een standaard webshop hebben we veel maatwerk toegevoegd aan deze webshop. Een mooi voorbeeld hiervan is de mogelijkheid voor een live gravering van je horloge. Wanneer je naar een horloge gaat dat gegraveerd kan worden, hoef je alleen maar op de knop te klikken. Vervolgens kun je jouw tekst voorbeeld plaatsen. Bekijk bijvoorbeeld het Odin horloge. Wat je live typt op de site, is gelijk te zien op een voorbeeldhorloge. Ook kun je kiezen uit diverse font stijlen om jouw gravering écht persoonlijk te maken.

Een ander extra element op de webshop zijn de diverse animaties die terugkomen. Tijdens het scrollen komen er animaties in beeld van illustraties uit de verpakkingen. Een HOT&TOT horloge komt namelijk binnen in een mooi en kwalitatief doosje. Deze is voorzien van een aardse print, die we hebben doorgevoerd op de webshop. Dit maakt het persoonlijk en uniek.

Referentie

Na jarenlang te hebben ‘gestoeid’ met onze zelfgebouwde website, hebben wij de bouw van onze volledig nieuwe webshop uitbesteed aan BEWISE. Zij hebben aan ons een zeer veeleisende, ongeduldige en perfectionistische klant. Aan BEWISE hebben wij gelukkig een geduldige, snelle en oplossingsgerichte bouwer en beheerder. De website draait op Wordpress, maar is voor het grootste deel maatwerk. Dat zit ‘m in het ontwerp dat nu volledig aansluit bij ons merk, maar ook in o.a. een ontwerptool om horloges te graveren. BEWISE zit in Den Bosch en wij zitten in Alkmaar. Door die afstand hebben we elkaar nog nooit in het echt ontmoet. Maar dat hoeft dus ook geen barrière te zijn. Dankzij Zoom, Teams, Whatsapp, mail en telefoon werken we heel fijn samen!

Joeri Hottentot
Eigenaar HOT&TOT

Neem contact met ons op

Een vraag of wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

Bekijk meer Webshops

WAES fashion

Webshop voor WAES Fashion.

Menstore

SW Retail webshop voor Menstore.